Industrias Mateu
Valvulas Arco
Lotus Design
Keramika Mladenovac
El Barco
ALFI
Rosan Smavit Metaplast Alfa Ceramica Poliext Seraqua
Zvezda Komerc
•  За нас
•  Галерија
•  Контакт
•  About Us
Industrias Mateu
Вода
  •  Fil - Nox
  •  Fil - Nox Griferia
  •  Fil - Nox Griferia Mini
  •  Fil - Nox Plus
  •  Fil - Nox Gigante
  •  Fil - Bor Min
  •  Fil - Bor Inox
  •  Fil - Bor Galvanizado
  •  Fil - Bor Calorifugado
Гас
  •  Fil - Gas
  •  Fil - Gas Gigante
  •  Gas - Link Фиксна
  •  Gas - Link Флексибилна
  •  Liras
Масло
  •  Fil - Oil Inox
  •  Fil - Oil Galvanizado
Valvulas Arco
Вода
  •  Sena
  •  Stop
  •  Tajo 2000
  •  Turia 3000
Парно
  •  Teide
Гас
  •  Mino 2000
  •  Ter
Фитинг
  •  Спојки од месинг
Metaplast
•  Тоалетни казанчиња
•  Фитинг
•  Фиксни сифони
•  Гибливи сифони
•  Растегливи сифони
•  Собирачи на масти
•  Галантерија
•  Разно
Rosan
Колекција батерии
  •  King
  •  Perla
  •  Nexus
  •  Quadro
  •  Mistique
  •  Fumme Klasik
Останата арматура
  •  Аголни вентили
  •  Градинарски славини
Smavit
Стандардни кади
Туш кади
Лавабоа
Keramika Mladenovac
Ines
Konzolna
Perla
Kira
Labud
Sovremena
Alfa Ceramica
•  За Алфа
Poliext
•  За Poliext
•  ПЕ фитинг (16 бара)
EL BARCO
•  За EL BARCO
Seraqua
•  За Seraqua
• 
Bathroom Sets
    -
Olivia
    -
Accacia
    -
Salvia
    -
Mimosa
• 
Concept Washbasins
• 
Washbasins For Furniture
• 
Undercounter Washbasins
• 
Accessories
• 
Single Pieces
• 
Complementary Products

Ѕвезда Комерц - За Нас

Компанијата Ѕвезда комерц од Неготино е основана 1993год. Нејзината основна дејност е трговија со водоводни материјали (одвод , довод, санитарија, галантерија за бањи и др.)

Денес Ѕвезда комерц е генерален застапник за Р. Македонија за повеке од 20 европски произведувачи. Има засновано дистрибутивна мрежа по целата територија на Република Македонија.

Zvezda Komerc

Во септември 2008 год во склоп на компанијата Ѕвезда комерц стартуваше новата погонска единица за производство на мебел за бањи под брендот Лотус дизајн. Истакнувајќи се со врвен квалитет како и изборот на различни бои и големини, мебелот за бањи Лотус дизајн многу брзо го освои македонскиот пазар. Моментално Ѕвезда комерц има 50 вработени.